VELKOMMEN TIL PÅSKELØPET SØNDAG 23.APRIL 2017

                   

OM PÅSKELØPET

Denne søndagen er det "Barnas Påskefest" i Søndre Slagen menighet og påskeløpet arrangeres etter gudstjenesten til inntekt for jordskjelvrammede i Nepal.
 

Start ca kl 12:30
Løpet er et "sponsorløp": Hver løper (barn, ungdom, voksne og gamle) finner personlig sponsor som sponser med valgfritt beløp per runde. Vi skal øve oss på å gjøre noe for andre - vi skal ikke "konkurrere i penger." Foreldre og andre oppfordres derfor til å først og fremst fremme løpsglede og felles aktivitet.
- Det løpes runder a ca 500 meter rundt Søndre Slagen kirke.
- Deltakere velger mellom lang (20 min), eller kort (5 min)
- Vinner av løpet er den som har gjennomført flest runder. Det kåres kun vinner i lang løype, kort løype har is som premie til alle deltakere
- kort løype/barneløpet er ca 170 meter.

Se video av løypa her: https://www.facebook.com/events/179092505940552/?active_tab=discussion

 

Billig med hus?
Det er et skrikende behov for hus i jordskjelvrammede Nepal. Det koster kr 40 000 å bygge ett hus. I Okhaldhunga er 32
familier plukket ut av myndighetene og står på prioritert liste for tildeling av hus. Men for at husene skal bygges er de helt avhengige av innsamlede midler. Vårt mål er å samle inn nok til et hus!

Jordskjelvet og situasjon i Nepal
(les artikkel på nrk.no)

Over 8500 mennesker er omkommet og skadene er store i Nepal etter det kraftigste jordskjelvet på 80 år. Skjelvet inntraff lørdag 25.04.2015 og hadde en styrke på på 7,9. Noen dager senere rammet nok et jordskjelv. Det har vært svært krevende for det internasjonale samfunnet å hjelpe. Vi i Søndre Slagen menighet har i mange år støttet et prosjekt drevet av Normisjon om å få bygget sykehus i Okhaldhunga distrikt.

Sykehuset klarte seg!
I April i år åpnet hovedbygningen! Vi støtter et etablert arbeid med den fordelen at hjelpen kommer frem og kompetansepersoner er kjent i området. Det er skapt en god kultur - lokalbefolkningen har eierskap til prosjektet og er medarbeidere; ikke tilskuere. Les mer om prosjektet på nettsider til normisjon

 

PÅMELDING

Navn må fylles ut. Husk å krysse av for lengde (det er mulig å løpe alle tre) og du må trykke "send inn" før påmelding er registrert. Bekreftelse påmelding sendes per e-post
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
f.dato: (dd.mm.åååå)
Mobil:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:
Jeg løper eller går

 

SPONSORJAKT


Last ned sponsorskjema

 

I September 2016 løp fem av Søndre Slagen menighets ildsjeler maratonstafett under Vestfold marathon. Påskeløpet blir første gjennomkjøring før årets maratonstafett, bli med og løp - og bli sponsor!

f.v Bjørnar Tho, Mirjam Tho, Camilla Døvik Vestøl og Tommy Sund (Martin Gjeldstad ikke tilstede under fotoshoot)