OM PÅSKELØPET

Denne søndagen er det "Barnas Påskefest" i Søndre Slagen menighet, også i år arrangeres PÅSKELØP.

Det løpes rundt Søndre Slagen kirke. Hver runde er 520 meter langt. Deltakere velger mellom lang (20 min), eller kort (barneløp) (5-7 min). Vinner av løpet er den som har gjennomført flest runder. Det kåres kun vinner i lang løype, kort løype har is som premie til alle deltakere. Barneløpet er ca 170 meter.

Start ca kl 12:30

Løpet er et "sponsorløp": Hver løper (barn, ungdom, voksne og gamle) finner personlig sponsor som sponser med valgfritt beløp per runde. Vi skal øve oss på å gjøre noe for andre, vi skal ikke "konkurrere i penger." Foreldre og andre oppfordres derfor til å først og fremst fremme løpsglede og giverglede. Jeg husker fortsatt godt en sang jeg lærte da jeg var liten: "Vi skal dele, dele, dele du og jeg. Dele av vår overflod." I år går pengene til vårt eget området Søndre Slagen, til opprettelse stillingen diakonimedarbeider.

2018 er «diakonies år» og alle inntekter vil gå til giverkonto «diakonmedarbeider». En diakonmedarbeider i Søndre Slagen vil styrke omsorgstjenesten i området, og har vært ønsket lenge. Vi gleder oss over at kommunen har bevilget kr 200 000 til stillingen, under forutsetningen at menigheten også går inn med kr 100 000.

PÅMELDING

Navn må fylles ut. Husk å krysse av for lengde og du må trykke "send inn" før påmelding er registrert. Bekreftelse påmelding sendes per e-post
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
f.dato: (dd.mm.åååå)
Mobil:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:
Jeg løper eller går

SPONSORJAKT

Last ned sponsorskjema

 

Trykk på link over for skjema.

Dette skjema utdeles også på løpsdagen, og det er veldig ok å sørge for kontakt med sponsorer selv. Men det er anledning til å sende inn skjema i forkant og etterkant.


I 2017 ble det samlet inn totalt kr 80 000 til husbygging i Nepal. Påskeløpet 2017 bidro med ca 20 000 kr (!). En flott familiedag, med et fantastisk økonomisk resultat også. Vi ser frem mot 2018 og aktiviteter, mat og løping på kirkebakken